Choco Coco Crêpes

Als je eenmaal je tanden hebt gezet in deze crêpes, laat je niet meer los.
De pure chocoladesnippers smelten softly op je tong. Het frisse fruit maakt deze snack lekker licht! 


ZO MAAK JE HET

Stop de eiwitten en het ei in een schaaltje en klop deze tot een luchtig geheel. Voeg vervolgens de amandelmelk, F1 chocolate en PDM toe. Roer dit goed door elkaar met een vork zodat er een luchtig pannenkoekenbeslag zonder klontjes ontstaat. Hak vervolgens 10 gram pure chocolade in stukjes en spatel deze door het beslag. De andere 10 gram pure chocolade bewaar je voor de topping. 

Verwarm wat kokosolie in een pan en voeg twee eetlepels van het beslag toe. Strijk het beslag met de bolle kant van een lepel uit tot een rond pannenkoekje. Draai de crêpe om als deze aan begint te stollen (let op: dit gaat vrij snel). Haal de crêpe uit de pan als die aan beide kanten mooi bruin is en herhaal deze stappen totdat het beslag helemaal op is.

Stapel tot slot de crêpes op elkaar tot een vrolijk torentje en sprenkel daar de overgebleven chocoladesnippers, frambozen en kokosschaafsel overheen. 

DIT HEB JE NODIG (voor 1 persoon als lunchgerecht):

  • 2 eiwitten
  • 1 ei
  • 55 ml amandelmelk
  • 2 scoops F1 chocolate (26 gram)
  • 1 scoop PDM (13 gram)
  • 20 gram pure chocolade
  • 1 theelepel kokosolie
  • 50 gram frambozen
  • 1 handje kokosschaafsel

VOEDINGSWAARDEN

  • 463 kcal
  • 29 gram koolhydraten
  • 23 gram vetten
  • 32 gram eiwitten