Herbalife

Herbalife is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. De producten van Herbalife, zoals shakes, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar via een Herbalife coach. Deze expert stelt een persoonlijk voedingsplan voor je op waarmee jij jouw lichamelijke doelen kunt behalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van meer spiermassa, een strakker lichaam of een betere conditie. De Herbalife producten die dit doel het beste ondersteunen bestel je vervolgens via je eigen coach. Een persoonlijke benadering is voor Herbalife van groot belang aangezien het bedrijf gelooft dat op deze manier de beste resultaten geboekt worden!  
Meer weten? Bekijk dan ook: www.herbalifeactive.nl

Om haar klanten te inspireren en motiveren om lekker en gezond te eten, ontwikkelde Herbalife in samenwerking met fitgirl Estrella van Toor zes recepten. Deze fijne ontbijtjes, heerlijke lunchgerechten en verantwoorde snacks zijn klaar in een handomdraai en bevatten essentiële voedingsstoffen en mineralen die je lichaam goed kan gebruiken. Bon appétit!


download (1).jpeg

Estrella van Toor

Estrella van Toor is een blogger, vlogger en lifestyle coach met een grote passie voor voeding en fitness. Anderhalf jaar geleden groeide haar passie uit tot een missie en startte ze samen met haar broer een eigen bedrijf (Jorellafit) waarmee ze zoveel mogelijk mensen willen helpen, motiveren en inspireren om hun doelen te behalen. Naast Jorellafit en haar studie Food Marketing vind je haar regelmatig in het krachthonk en is ze actief als auteur op fitgirlcode.nl – dé online community voor vrouwen die de fitste versie van zichzelf willen worden. Daarnaast staat ze graag in de keuken om met haar kennis van voeding lekkere en gezonde recepten te maken. Zo ontwikkelde ze voor Fitgirlcode drie boeken met o.a. recepten voor een gezondere levensstijl en vind ze het ontzettend leuk dat ze ook voor Herbalife een aantal mooie recepten heeft mogen creëren.