Gummy Stars and Hearts

Herbalife Gummy Sterren en Hartjes

Lichte en opbeurende hapjes om vreugde te brengen in uw dag. Dit recept is verrijkt met voedingssupplementen, let op de dagelijkse dosis.

Dit heb je nodig Herbalife Gummy Sterren en Hartjes (1 persoon)

  • 50ml koud water
  • 5 theelepels (20g) gelatinepoeder
  • 300ml kokend water
  • 2 zakjes (7,4 g) Immune Booster Berry smaak
  • 1 ½ maatschepje (8,5g) Collageen Skin Booster voedingssupplement*, aardbei en citroensmaak
  • 2 porties (3,4g) Herbalife Instant Kruidendrank, citroensmaak
  • 2 eetlepels limoensap

Voedingswaarden (Eiwit: 1g)

  • Kcal: 5
Gummy Stars and Hearts

Recept

Bekleed de bodem en zijkanten van een broodvorm van 2 pond (900 g) OF een cakevorm van 18 cm met perkamentpapier/folie, of gebruik kleine geleivormen. Doe 50 ml koud water in een hittebestendige kan of een kleine kom, strooi de gelatine erover en roer alles goed door elkaar. Zet enkele minuten opzij. Doe het kokende water in een apart kannetje of kommetje en voeg de Instant Herbal Beverage, het citroensmaak en het limoensap toe. Roer om te mengen. Zet nu de kan met de gelatine en het water in een steelpan met een paar centimeter heet water erin, op een matig vuur. Als het water in de sauspan opwarmt en een paar minuten pruttelt, lost het gelatinemengsel in de kan op en wordt het een dikke siroop. Neem de kan nu uit de steelpan. Giet een kwart van het watermengsel met de Instant Herbal Beverage, citroensmaak bij het gelatinemengsel, roer goed om te mengen, giet dan het resterende watermengsel erbij en blijf goed mengen. Zodra het mengsel licht is afgekoeld, de Immuun Booster en de Collageen Skin Booster toevoegen en roeren tot ze goed zijn opgelost. Giet het mengsel nu in het beklede blik of de vormpjes en zet ze in de koelkast of de vriezer om op te stijven. Het duurt slechts 15 minuten in de vriezer (laat ze niet bevriezen!) of ongeveer 1 uur in de koelkast. Haal ze uit de vorm, leg ze op een schoon stuk perkamentpapier en snijd ze in sterren en harten!

g

Gerelateerd

Alle artikelen
Dit is een must-try voor Coffee-lovers! Coffee-Tiramsu! ☕️

Dit is een must-try voor Coffee-lovers! Coffee-Tiramsu! ☕️

Ben jij fan van koffie en tiramisu? Dan moet je deze combinatie proberen! Maak ze een dag van te voren en geniet de volgende dag van deze heerlijke, verantwoorde Tiramisu! Dit dessert zit ook nog eens vol proteïne!

Bekijk recept

Citroentaartjes voor Valentijnsdag

Citroentaartjes voor Valentijnsdag

Heb je je Valentijnsdagmenu al gepland? Hier is een heerlijk recept voor citroentaartjes om je geliefde verliefd op te maken.

Bekijk recept

Traditionele amandelkoekjes - Cantuccini

Traditionele amandelkoekjes - Cantuccini

Breng Italië naar je keuken met dit traditionele Cantucci recept! Deze kleine zoete amandelkoekjes zijn ideaal voor bij onze Herbalife – Instant Theedrank. Zo zorg je voor nog meer gezonde verwennerij!

Bekijk recept

Vind een member

Vind een member x