Hartige spread voor op toast tijdens Pasen!

Zet met Pasen een verrassend recept op tafel met de Formula 1 Hartige maaltijd champignons & kruiden spread! Of je nou Pasen heel uitgebreid viert of gewoon snel iets verantwoords en net even iets anders op tafel wil zetten met dit recept zit je altijd goed!

Dit heb je nodig Hartige spread voor op toast tijdens Pasen! (1 persoon)

  • 500 gram gesneden champignons
  • 1 knoflookteen
  • half uitje gesneden
  • 1 theelepels peterselie
  • 100 gram 0% griekse yoghurt
  • 100 ml halfvolle melk
  • 2 theelepels olijfolie
  • Zout en Peper

Recept

Fruit de champignons, knoflook, ui en peterselie in olijfolie gaar. Meng in een kom de melk, yoghurt en F1 hartige maaltijd tot een mengsel. Voeg dit mengsel toe aan de champignons en kook op middelhoog vuur 2 tot 3 minuten. Roer tijdens het koken met een houten lepel. Doe het mengsel in een blender en mix tot een puree, tot je een homogene consistentie krijgt. Breng op smaak met peper en zout (optioneel). Koel bewaren en serveer kleine sneetjes boerenbrood.

Gerelateerd

Alle artikelen
Pizza op Pizza Party Dag!

Pizza op Pizza Party Dag!

Auteur: Herbalife Nutrition

Het is Pizza Party Dag! (14 mei) en dat moet dus gevierd worden! Alle pizza fans gaan vandaag massaal aan de pizza! Wist je dat Herbalife Nutrition ook een pizza recept in het Cookbook heeft staan? Wij delen 'm hier! Zo kun je toch verantwoord mee doen op deze speciale dag! Enjoy!

Bekijk recept

Heerlijke salade met gebakken falafel!

Heerlijke salade met gebakken falafel!

Auteur: Herbalife Nutrition

Krijg jij nu de lente is begonnen ook weer zin in salades? Fris, makkelijk en snel klaar! Heerlijk als lunch of op een warme avond. Heb jij de Hartige F1 champignon smaak in huis? Dan moet je dit recept proberen!

Bekijk recept

Warme pompoensoep!

Warme pompoensoep!

Auteur: Herbalife Nutrition

Vandaag is het Wereldgezondheidsdag (World Health Day) en staat de wereld o.a. stil bij gezondheid. Bij dit topic hoort ook gezond en verantwoord eten. Wij delen een verantwoord recept dat snel en makkelijk op tafel staat! Aangezien het de aankomende dagen ook nog eens koud wordt helpt deze soep je de komende dagen door! Enjoy!

Bekijk recept

Vind een member

Vind een member x