French Toast

Het perfecte recept voor tijdens de Paasdagen!

Het is bijna Pasen! Pasen is dit jaar even anders dan andere jaren. Met behulp van dit recept wordt het hopelijk toch een mooie dag! Wij delen een overheerlijk, snel en gemakkelijk recept wat bij iedereen in de smaak zal vallen!

Dit heb je nodig Het perfecte recept voor tijdens de Paasdagen! (1 persoon)

  • 1 banaan
  • 1 schep Tri Blend Select Banaan
  • 1 theelepel gemalen lijnzaad
  • 250ml plantaardige melk
  • 3-4 snee brood (Gluten-vrij optie)⠀
French Toast

Recept

Pel en prak de banaan. Voeg 1 schep Tri Blend Select Banaan en gemalen lijnzaad toe. Doe daarna de melk erbij en laat voor 10 minuten staan. Verhit ondertussen een koekenpan met kokosolie. Haal vervolgens de sneetjes brood door het bananenmengsel en laat ze 1 minuut in het mengsel liggen. Plaats de sneetjes daarna in de pan en bak ze aan elke kant ongeveer 2 minuten totdat ze er goudbruin uitzien. Garneer met een schep yoghurt en wat fruit voor het beste resultaat!

g

Gerelateerd

Alle artikelen
POWER BALLS

POWER BALLS

Deze powerballen zijn klaar in enkele minuten en zijn een geweldige bron van eiwitten. Gewoon blitsen, mixen, rollen en in de koelkast zetten en je hebt een gezonde krachtpatser van een snack die klaar is om te gaan waar en wanneer je ook bent!

Bekijk recept

Paas lammetje

Paas lammetje

Auteur: Herbalife Nutrition

Dit Paas lammetje maakt jouw brunch tijdens het Paas weekend helemaal compleet!

Bekijk recept

Perfecte chocolade eieren voor Pasen!

Perfecte chocolade eieren voor Pasen!

Een extra speciale traktatie om te maken en van te genieten tijdens het paasweekend! Dit is een heerlijk snel en gemakkelijk recept om te maken en is een geweldige bron van vezels, met mate te eten en als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet.

Bekijk recept

Vind een member

Vind een member x