Het perfecte recept voor tijdens de Paasdagen!

Het is bijna Pasen! Pasen is dit jaar even anders dan andere jaren. Met behulp van dit recept wordt het hopelijk toch een mooie dag! Wij delen een overheerlijk, snel en gemakkelijk recept wat bij iedereen in de smaak zal vallen!

Dit heb je nodig Het perfecte recept voor tijdens de Paasdagen! (1 persoon)

  • 1 banaan
  • 1 schep Tri Blend Select Banaan
  • 1 theelepel gemalen lijnzaad
  • 250ml plantaardige melk
  • 3-4 snee brood (Gluten-vrij optie)⠀

Recept

Pel en prak de banaan. Voeg 1 schep Tri Blend Select Banaan en gemalen lijnzaad toe. Doe daarna de melk erbij en laat voor 10 minuten staan. Verhit ondertussen een koekenpan met kokosolie. Haal vervolgens de sneetjes brood door het bananenmengsel en laat ze 1 minuut in het mengsel liggen. Plaats de sneetjes daarna in de pan en bak ze aan elke kant ongeveer 2 minuten totdat ze er goudbruin uitzien. Garneer met een schep yoghurt en wat fruit voor het beste resultaat!

Gerelateerd

Alle artikelen
Zomerse Formula 1 Shake Bowl

Zomerse Formula 1 Shake Bowl

Auteur: Herbalife Nutrition

Aankomend weekend wordt het weer heerlijk weer dus tijd voor een zomers ontbijt! Probeer nu deze kleurrijke Formula 1 shake bowl! De zomer bowl is heerlijk fris en fruitig en zorgt ervoor dat je gedurende de ochtend geen hongergevoel krijgt! Enjoy!

Bekijk recept

De Zomer Op Tafel Super Zomer Milkshake

De Zomer Op Tafel Super Zomer Milkshake

Auteur: Herbalife Nutrition

Shake om wakker te worden! Deze shake boordevol bessen is perfect voor de zomerochtenden. Dit recept bevat voedingssupplementen, overschrijd de dagelijkse hoeveelheid niet.

Bekijk recept

Smoothie bowl!

Smoothie bowl!

Auteur: Herbalife Nutrition

De Product In The Spotlight van deze maand is de Multivezel. De Multivezel is perfect om je dag mee te starten. Probeer dit product in een smoothie bowl! Heerlijk om in het voorjaar en de zomer mee te ontbijten!

Bekijk recept

Vind een member

Vind een member x