Pizza Header

Pizza met ananas? Ach, als er maar Proteïne Bakmix in zit!

Met de Proteïne Bakmix zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu trek hebt in een zoet of hartig tussendoortje, wij hebben het voor je. Probeer deze mini groenten pizza’s eens!

Dit heb je nodig Mini groenten pizza's (2 personen)

  • 48 g Herbalife Nutrition Proteïne Bakmix
  • 3 g snelwerkende gedroogde gist
  • 35 ml halfvolle melk
  • 20 g broodmeel/krachtige bloem, om te bestuiven (of glutenvrij alternatief)
  • 2 el passata
  • 4 blaadjes verse basilicum
  • 30 g geraspte mozzarella met verminderd vetgehalte, in dunne plakjes gesneden
  • ¼ (80 g) courgette, in stukjes gesneden
  • 4 olijven, in plakjes gesneden
  • 20 g suikermaïs
  • Zeezout en zwarte peper

Voedingswaarden (Per portie)

  • kcal: 190
  • koolhydraten: 18,7 g
  • vetten: 5,1 g
  • vezels: 2,8
  • proteïne: 17,0
  • vetten, waarvan verzadigde vetzuren: 2,1 g
  • zout: 0,4 g
  • koolhydraten, waarvan suikers: 2,4 g
Pizza PBM

Recept

(1.) Meng in een grote kom de Proteïne Bakmix en de gist. Verwarm de melk in een kopje in de magnetron gedurende 10 seconden, of tot kamertemperatuur. Meng de melk door de droge ingrediënten en roer gedurende 1 minuut. Maak van het mengsel een deegbal met behulp van een spatel. Dek de kom af met een luchtdichte wikkel en laat 1 uur op een warme plaats staan. (2.) Verwarm de oven voor op 200°C / gasstand 6 en bekleed een ovenplaat met bakpapier. Bestuif een schoon werkvlak met bloem en leg het deeg erop. Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en rol er met je handen deegballen van. Rol de deegballen met een met bloem bestoven deegroller uit tot een cirkel van ongeveer 10 cm en bestuif die met bloem. Leg de pizzabodems op het bakpapier. (3.) Schep een eetlepel passata op elke pizzabodem en smeer het met de achterkant van een lepel uit tot aan de randen. Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes en strooi ze over de passata, breng op smaak met zout en peper. Beleg elke pizza met gelijke hoeveelheden mozzarella, courgette, olijven en suikermaïs. Bak de pizza's 10-15 minuten, tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is. Serveer direct of laat afkoelen om koud te eten. (*) De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife Nutrition-producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen.

Gerelateerd

Alle artikelen
Herbalife Nutrition Scotch eggs

Herbalife Nutrition Scotch eggs

Auteur: Herbalife Nutrition

Probeer deze eiwitrijke Scotch eggs eens, die zowel vegetarisch als Glutenvrij zijn dit Paasweekend! Deze overheerlijke traktaties moeten met mate gegeten worden en als onderdeel van een goed uitgebalanceerd dieet.

Bekijk recept

Overheerlijk verantwoorde deegpakketjes met paddenstoelen vulling

Overheerlijk verantwoorde deegpakketjes met paddenstoelen vulling

Auteur: Herbalife Nutrition

Weer een heerlijk recept voor in het weekend. Deze week dagen we jou uit om deegpakketjes met paddenstoelen vulling te maken!

Bekijk recept

25 oktober pastadag! Ontdek deze overheerlijke pasta!

25 oktober pastadag! Ontdek deze overheerlijke pasta!

Auteur: Herbalife Nutrition

Vandaag is het pastadag! Met deze heerlijke #tomaat #aspergepasta tover je een fantastische pasta op tafel! Mocht het geen seizoen zijn voor witte asperges dan kun je ze vervangen voor groene asperges. Wil je de pasta vervangen voor een meer verantwoorde variant? Probeer dan eens de courget vorm genaamd courghetti!

Bekijk recept

Vind een Distributeur

Vind een Distributeur x