
Tri Blend Fudge Brownies
Houd je van smeuige brownies? Dan gaat dit recept je blij maken! De rijke smaak van noten en banaan maakt van dit tussendoortje een waar feestje.
Dit heb je nodig (9 personen)
- 67 g Tri Blend Select
- 2 kopjes geprakte overrijpe banaan (ongeveer 6 medium stuks)
- 1 kopje pindakaas met stukjes noot (gebruik amandel- of cashewboter voor paleo/low carb)
- 1/4 cacao poeder
Voedingswaarden (per brownie)
- 272 kcal
- 28 g koolhydraten
- 15,2 g vet
- 5,7 g vezels
- 11,4 g eiwit

Recept
Verwarm de oven voor op 190 graden. Plaats wat bakpapier in een vierkante ovenschaal (of spray in met olie) Meng de banaan en pindakaas in een kom. Roer tot een glad mengsel. Voeg de Tri Blend Select en het cacaopoeder toe en roer door met een houten lepel. Schep het beslag in de ovenschaal. Bak gedurende 25 minuten of tot gaar. Laat minimal 15 minuten afkoelen voordat je gaat snijden.
Gerelateerd
Alle artikelen
Oostenrijkse apfelschmarrn
Voor veel mensen zou de aankomende weken in het teken van wintersport staan. Lekker de hele dag sportief met elkaar in de buitenlucht en als lunch of tussendoortje een heiße Schokolade en een bord apfelstrudel of Kaiserschmarrn bestellen. Gezien de huidige situatie moeten we helaas een seizoen overslaan. Maar niet getreurd! Met onze Oostenrijkse apfelschmarrn krijg je dat heerlijke wintersportgevoel binnen no-time op je eigen keukentafel! Guten Appetit!

Salsa met tomaat & champignon op toast
Mis jij het reizen ook? Met deze mediterrane lunch waan je je aan de Middellandse zee. De combinatie van ingrediënten zorgt voor een ware smaakexplosie. Ook lekker als dip voor je groentensticks wanneer je zin hebt om te snacken.

Falafel met Paddenstoelensmaak
Deze heerlijke falafel kun je maken als tussendoortje om 16.00 uur of als onderdeel van een heerlijk vegetarische maaltijd, bijvoorbeeld in een salade of met brood (uit het Herbalife Nutrition kookboek).