Penne

Nationale week zonder vlees! Champignon Penne

Deze week is het de Nationale week zonder vlees! Ben je op zoek naar een recept zonder vlees? Probeer dan eens de penne met F1 champignon smaak. Een romige pasta waarbij je bijna niet eens merkt dat er geen vlees in zit. Het is binnen een handomdraai gemaakt, heerlijk van smaak en je doet ook nog eens mee aan de Nationale week zonder vlees!

Dit heb je nodig Nationale week zonder vlees! Champignon Penne! (1 persoon)

  • 2 maatlepels (26 g) Formule 1 Hartige maaltijd, Champignons en kruiden
  • 1 theelepel maïsmeel
  • 100 ml magere melk
  • Schil van 1/2 citroen
  • 40 ml water
  • 55 g hele pasta (penne)
  • 25 g lichte room
  • 2 eetlepels gehakte bladpeterselie
  • Zwarte peper

Voedingswaarden (1)

  • 531
  • 66,4 g Koolhydraten
  • 14 g Vetten
  • 22,7 g Eiwit
Penne

Recept

Meng in een pan de Formula 1 en maïsmeel en roer er dan 4 eetlepels melk door. Voeg geleidelijk de rest van de melk toe, meng goed en voeg dan de citroenschil en het sap toe, evenals 40 ml water. Voeg peper toe en kook op middelhoog vuur, onder voortdurend roeren, gedurende 1 tot 3 minuten, tot het mengsel dikker, glad en heet is. Plaats ondertussen de penne in een pan met kokend water en kook 10 tot 12 minuten of tot hij gaar is zoals gewenst. Giet af en plaats de penne in de sauspan. Roer de crème fraîche en peterselie erdoor. Serveer direct met een beetje peper en geniet ervan

Gerelateerd

Alle artikelen
Avo toast

Avo toast

Auteur: Herbalife Nutrition

Weet je niet wat je moet lunchen? Probeer deze avo toast! Snel, gemakkelijk en verantwoord!

Bekijk recept

Sandwich day!

Sandwich day!

Auteur: Herbalife Nutrition

Op 3 november is het Sandwich day! Tijd om die dag een overheerlijke sandwich te eten! Hoe leuk is het om de basis zelf te maken? Wij delen een recept met je zodat je zelf Proteïnebrood zonder bloem kunt bereiden! De topics zijn naar keuze!

Bekijk recept

Linzensoep

Linzensoep

Auteur: Herbalife Nutrition

Deze hartige soep is een goede bron van vezels en proteïnen met een rijke, diepe smaak. Geniet ervan met een paar sneetjes geroosterd roggebrood.

Bekijk recept

Vind een member

Vind een member x